Нови Машини

СМТ-България е представител за България на фирмите:


SULAK Glass Working Machinery s.r.o. (Чехия) е производител на двустранно жертикални пробивни машиниis, вертикални кантиращи машини, хоризонтални кантиращи машини, фасет машини, машина за рязане на ламинирано стъкло и т.н. Машините на фирма SULAK са опростени и надежни с много високо качество.  
   
Turomas (Испания) е един от водещите производители на машини за рязане на флоатно и ламинирано стъкло. Фирмата има над 30 годишен опит в производството на високо производително и изключително надежно резачно оборудване.  
   
HDT – Hochdruck-Dosier-Technik GmbH (Германия) произвежда машини за заливане на стъклопакети с полисулфид, полиуретан и силикон подходящи за малкия и среден бизнес. В допълнение към машините за заливане предлагат и фризер с температурен диапазон до - 45° С и помпа за промиване на системата.  
   
RBB BRAZZI ROBERTO s.r.l. (Италия) производител на лапи, щипки и разтоварващи устройства. Предлагат лапи с монофазно, трифазно и автономно захранване по желание на клиента.  
   
CONSTRUZIONI MACCANICE BATTELLINO GIANNI (Италия) производител на бутил екструдери и въртящи маси, машини за пълнене на дистанционери и др.  
   
Si.Ste s.r.l. (Италия) производител на малки машинки за обработка на стъкла, дискове и абразивни инструменти.  
   
DGT-Anlagen und Systeme GmbH (Германия) Базирайки се на висококачествено оборудване и опитни техници, DGT-Anlagen und Systeme GmbH, Германия, се счита за водещ производител на всички видове надеждни сензорно-контролирани съоръжения за пълнене на газ и мобилни тестери за газ, с най-лесна работа, надеждни и прецизни резултати, най-висока ефективност, оптимизирани загуби на газ и най-голям дебит на пълнене на газ по целия свят.  Бланка за техническо обслужване.

Попълнете тази бланка при желание да бъдете посетен от наш техник за отстраняване на техн. проблем или друга дейност изискваща техник.   Изтегли